3 C
Presevo, Serbia
28.01.2021
Ballina Vendoset sinjalizimi horizontal në rrugët lidhëse mes rr. 15 Nëntori dhe rr. Karposhit 66590490_2281700785231795_3847975665659805696_n

66590490_2281700785231795_3847975665659805696_n