0.5 C
Presevo, Serbia
28.01.2021
Ballina Vendoset sinjalizimi horizontal në rrugët lidhëse mes rr. 15 Nëntori dhe rr. Karposhit 66614783_2281700478565159_306686988788957184_n

66614783_2281700478565159_306686988788957184_n