SHPËRNDAJE

Para pak çastesh, në lagjen “Arbëria” në Prishtinë, një veturë ka goditur një këmbësor.

Vlen të theksohet se automjeti që ka goditur personin ishte me tabela të Beogradit (BG).

Njësitet relavante të Policisë së Kosovës kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe janë duke u marrë me rastin. Derisa i dëmtuari është dërguar menjëherë në QKUK.