SHPËRNDAJE

Një makinë luksoze e një mërgimtari ka qëndruar për një kohë e parkuar në mes të rrugës “Agim Ramadani” të Prishtinës, njërës prej rrugëve kryesore të kryeqytetit.

Makina e parkuar në kundërshtim me rregullat e komunikacionit ka penguar këmbësorët dhe veturat tjera që ishin në lëvizje në këtë rrugë, shkruan Kallxo.com.

Të paktën për 10 minuta sa ka qëndruar gazetari në vend të ngjarjes, askush nga organet e rendit nuk ka ndërhyrë.