SHPËRNDAJE

Ekipi i portalit presheva.com sot ka qëndruar në teren dhe ka marrë mendimin e qytetarëve lidhur me pyetjen se sa ata hasin në vështirësi gjatë qarkullimit në këmbë, duke marrë parasysh se trotuaret zakonisht janë të nxëna nga parkimi i automjeteve!

Opinionet e qytetarëve ishin këto:

/presheva.com