SHPËRNDAJE

Kodi zyrtar telefonik i Kosovës (+383), tashmë ka filluar të hyjë në funksion në disa nga aplikacionet moblie. Së fundmi një njohje të kodit shtetëror të Kosovës e ka bërë edhe aplikacioni Viber.

Nga sot e tutje, të gjithë ata që ma parë kanë shfrytëzuar kodet e shteteve tjera si atë të Serbisë (+381), Sllovenisë (+386) dhe Monakos (+377) nga operatorët mobilë dhe telefonat fiks, tashmë nuk kanë nevojë ta bëjnë një gjë të tillë.