SHPËRNDAJE

Femiu

Policia irakene ka arrestuar një fëmijë të mbështjellur me eksploziv, disa momente para se ai kishte planifikuar që ta aktivizojë atë në qytetin Kirkuk, në veri të Bagdadit.

Në video inçizim shihet arrestimi i tij nga dy polic kurd dhe i treti ja heq eksplizivin nga barku.

Mediet shkruajnë se djaloshi ka 12-13 vjet dhe eksplozivin e kishte fshehur pas fanellës së Leo Messit.

VIDEO: