SHPËRNDAJE

Janë pamjet më të turpshme që keni parë ndonjë herë në zgjedhjet e Këshillit kombëtare shqiptarë në Luginën e Preshevës, ndërkaq autorët dhe skenari është egzekutuar nga komisionerët nga rradhet e Partisë për Veprim Demokratik (PVD) të Shaip Kamberit. Gjerë sa përfaqësuesit e media ndër ta edhe stafi i presheva.com kanë vizituar njësinë zgjedhore Nr.1 . Shkolla e mesme “Shezai Surroi” në Bujanoc, komisioneri Nexhib Memishi nga rradhët e PVD-së nuk ka lejuar qasjen e mediave duke kërcnuar me jetë “të fshi prej bote”.

Vlerësohet gjithashtu si përçarëse, lokaliste, antishqiptare paraqitjet e komisionierëve të PVD-së në fjalë se “ti po vjen prej Preshevës, largohu se po ta *** zdralën e nonës”. Janë këto pamje tmerruese që duhet ti ndiqni: