SHPËRNDAJE

Përgjatë një periudhe një mujore, stabiliteti i kriptovalutës Bitcoin arriti pikën më të lartë që nga muaji dhjetor i vitit 2016 dhe ka qëndruar afër kufirit të 6,500 dollarëve. Kjo periudhë u ka shërbyer aktorëve të industrisë së punojnë më shumë në teknologjinë që rreth kriptovalutave, por megjithatë vetëm koha do të tregojë nëse janë të afta të ruajnë vlerë.

Sipas CoinMarketCap, një Bitcoin këmbehet me 6,363.11 dollarë me një zbritje prej 0.02 për qind brenda 24 orëve, ku kriptovalutat e tjera u luhatën deri -4.23 për qind