SHPËRNDAJE

Scirocco

Kur shohim shkurtesën GTS (Gran Turismo Sport) kuptojmë se flitet për një model sportiv.
Ky model vjen me rrota 18 inç, shirita hiri mat si dhe frena të kuqe, përveç këtyre ndryshimeve vizuale ky model do të dukej si një Scirocco R-Line.

Scirocco-1

VW Scirocco GTS vjen me motor turbo 2.0-litwr i cili prodhon 217kf. Përshpejtimin nga 0-100km/h e arrin për 6.5 sekonda.

Ky model në Mbretërinë e Bashkuar kushton £28,500 apo rreth 34,000 Euro.