SHPËRNDAJE

Presidenti i Serbisë tha se propozimi i nënshkruar nga presidenti dhe kryeministri do të shkojë në Kuvend të mërkurën dhe se pritet të shfuqizohet gjendja e jashtëzakonshme, e cila do të hyjë në fuqi të enjten. “Kjo do të nënkuptonte që nuk do të kemi orë policore që nga e enjtja,” tha presidenti në Tv Pink./presheva.com/