SHPËRNDAJE

Vucic-Abdulsada

Kryeministri i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, priti ambasadorin e Irakut, Falah Abdulhasan Abdulsada, të cilin e falënderoi për mos njohjen e Kosovës nga Iraku.
Kryeministri serb dhe ambasadori irakian, krahas bisedës për marrëdhëniet mes dy vendeve, biseduan edhe për Kosovën.

Vucic falënderoi në veçanti qeverinë e Irakut për mosnjohjen e pavarësisë së Kosovës.