SHPËRNDAJE

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq, ka thënë se kompromisi në politikë nuk është humbje, por sipas tij, fitorja nuk duhet të jetë vetëm në të ardhmen.

“E them këtë edhe pse e di që serbët nuk dojnë dhe nuk duan ta pranojnë, sepse është më e lehtë për të jetuar në mite dhe lavdërim sesa në realitet e tyre … Shumë gjëra do të duhet të ndryshojnë”, ka thënë ai, shkraun Tanjug, transmeton lajmi.net.

Sipas Vuçiq është e domosdoshme ta thotë të vërtetën para të gjithë njerëzve, pasi që serbët janë të pamësuar për ta dëgjuar të vërtetën për Kosovën.

“Detyra jonë është të parandalojmë që Kosova të mbetet pa serbë “, ka thënë Vuçiq.