SHPËRNDAJE

Presidenti serb Aleksandar Vuçiq nuk ka dashur ta komentojë deklarimin e kryeministrit kossovar Ramush Haradinaj deklarimin e tij gjatë inagurimit të autostradës Prisbtinë – Konçul duke e quajtur Preshevën dhe Bujanocin Kosovë Lindore.
“Nuk jam në gjendje të komentoj dëshirat e dikujt për disa territore. Shumë më e rëndësishme është që me miqët tanë të bisedojmë për investimet dhe për atë se si njerzit tanë duhet të jetojnë në vend të asaj që ka qenë për dikend e rëndësishme para shtatë shekujve” ka thënë presidenti serb Vuçiq transmeton presheva.com.