SHPËRNDAJE

Presidenti serbe Aleksandar Vuçiq, ka deklaruar në lidhje me shkëmbimin e teritoreve ndërmjet Serbisë dhe Kosovës, duke thënë se në Medvegjë jetojnë vetëm 6% shqiptarë ndërsa në Bujanoc jetojnë 42% serb.

Kur e shikoni Medvegjën, ju vetëm mund të buzëqeshni, nuk e kuptoj, vetëm 6% e shqiptarëve jetojnë atje. 42 përqind e serbëve ende jetojnë në Bujanoc, tha ai dhe përsëriti se ata nuk e kuptojnë se cilat 17 fshatra janë në fjalë./presheva.com/