SHPËRNDAJE

Serbia do ta durojë krizën për shkak të Corona virusit, jo lehtë, por më lehtë sesa vendet e tjera, dhe nuk do të ketë ulje të pagave dhe pensioneve në sektorin publik, tha sot Presidenti Aleksandar Vuçiq.