SHPËRNDAJE

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, tha se pagat e punonjësve shëndetësorë janë rritur përgjithmonë, dhe se para fundit të vitit do të kërkojmë edhe për një rritje tjetër.