SHPËRNDAJE

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq pritet që ta vizitojë sot një qytet serb afër kufirit me Republikën e Kosovës.

Zyra e Presidencës njofton se Vuçiq do të qëndroj në Novi Pazar.

Top 10 Things to Do in Novi Pazar, Serbia
Ai do të vizitojë punimet për ndërtimin e rrugës Karajukića Bunari – Rasno, si dhe punimet për rindërtimin e rrugës Novi Pazar – Tutin.