SHPËRNDAJE

Tutin, Sienica, Surdulica, Ada, Presheva, Bujanoci, Çoka, Bosilegrad, Vraçar dhe Stari Grad, janë komunat e vetme ku nuk ka fituar partia e SNS e Aleksandar Vuçiqit.

Në Tutin ka fituar me 65% partia SDA e Sulejman Ugljaninit, ngjajshëm edhe në Sienicë.

Në Surdulicë, Partia Socialiste SPS ka fituar 55%. /presheva.com/