SHPËRNDAJE

Ministri i Mbrojtjes, Aleksandar Vulin tha sot se KFOR po shkel mandatin e vet duke lejuar futjen e forcave policore të Kosovës në veri.
“Nuk është e pazakontë që zëdhënësi i KFOR-it gënjen, por kjo është shqetësuese se mediat serbe mezi presin që të qëndrojnë në anën e KFOR-it dhe t’i besojnë zëdhënësit të KFOR-it”, ka thënë Vulin për Pink mbi situatën në lidhje me deklaratën e zëdhënësit të KFOR-it në të cilën mohori se ka pasur zhvendosje të trupave në veri të Kosovës, siç u tha më parë nga presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq.