SHPËRNDAJE

Duke komentuar deklaratat e kryeninistrit Haradinaj ministri i mbrojtjes Akeksandar Vulin ka thënë:
“Natyrisht se jemi të fortë dhe natyirsht jemi mjaftueshëm të gatshëm të parandalojmë secilin terrorist si të gjykuar po ashtu dhe jo të gjykuar siç është Ramush Haradinaj që të prish paqën në haosirat e Republikës së Serbisë dhe tërë Ballkanin.”ka thënë Vulin transmeton presheva.com.
Ai ka thënë se ajo që e brengos më së shumti është fakti i heshtjes së Evropës dhe NATO kur Hashim Thaçi fton për armë dhe kur Ramush Haradinaj flet pë një Kosovë lindore.(Presheva.com)