SHPËRNDAJE

 

Ministri i mbrojtjes Aleksandar Vulin ka vlersuar sot se ushtria e Serbisë është garancë për paqë dhe stabilitet, jo vetëm në Serbi po edhe në regjion. Ai gjatë qëndrimit të tij në bazën ushtarake “Jug” në Bujanoc i ka thënë gazetarëve se për këtë kontribon edhe kjo bazë.
Vulin ka thënë se baza “Jug” në Bujanoc është njëra ndër objektet më të mëdha ushtarake për stërvitje të ushtrisë kur bëhet fjalë për operacionet paqësore./presheva.com/