SHPËRNDAJE

Ushtria Serbe siguron paqe për çdo qytetar të vendit tonë, qoftë Novi Sad apo Preshevë, dhe çdo qytetar i vendit tonë mund të jetë i sigurt se të gjitha të drejtat e tij, nderi, prona dhe liria do t’i garantohen atij, theksoi Ministri i Mbrojtjes. Aleksander Vulin i cili vizitoi anëtarët e Forcave të Armatosura Serbe në Zonën e Sigurisë.

Ushtria e Serbisë kontrollon plotësisht tërë territorin e vendit tonë dhe garanton integritetin territorial dhe sovranitetin e atdheut tonë, tha Ministri i Mbrojtjes Aleksandër Vulin./presheva.com/