SHPËRNDAJE

Dhjetë aplikacionet më popullore në botë muajin e kaluar kishin një statistikë të kombinuar shkarkimi prej 340 milion.
Të dhënat vinë nga “Priori Data”, dhe në krye të listës gjendet platforma e mesazheve, “WhatsApp” me 96 milion shkarkime.

Në të vërtetë aplikacionet e zhvilluara nga Facebook zënë pjesën më të madhe të shkarkimeve.

Së bashku “WhatsApp”, “Instagram”, “Messenger”,” Messenger Lite”, “Facebook” dhe “Facebook Lite” janë shkarkuar plot 276 milion herë.