SHPËRNDAJE

WhatsApp tek pajisjet Android, ofrohet në dy mënyra, njëri ofrohet nga Google Play store dhe tjetri nga websajti i WhatsApp. Ky version është përditësuar së fundmi me një veçori të re që lejon përdoruesit të shohin sa të dhëna kanë përdorur me thirrjet me zë.

Whatsapp-1

Informacioni shfaq të dhëna në lidhje me thirrjet hyrëse dhe dalëse nga përdoruesit e tjerë të WhatsApp-it. Deri më tani ky është informacioni më i rëndësishëm përsa i përket thirrjeve me zë.

Akoma nuk është bërë e ditur se kur mund të zyrtarizohet ky opsion.