SHPËRNDAJE

Nëse WhatsApp është programi që juu preferoni më shumë të përdorni për të shkëmbyer mesazhe me miqtë tuaj, tani e tutje ai do jetë dhe më shumë i rëndësishëm për ju.

WhatsApp tashmë rënditet si aplikacioni më i besueshëm, duke i rrëmbyer vendin e parë edhe telegramit.

Ky ndryshim ka ardhur që pas marrjes së WhatsApp-it nga Facebook-u, ku rregullat dhe kushtet e privatesisë janë rritur dhe përforcuar shumë.