SHPËRNDAJE

WhatsApp brenda pak muajve do të ofrojë opsionin e të folurit me bashkëbiseduesit nëpërmjet zërit.

Nga blogu iPhoneitalia vjen pamja e cila na zbulon versionin e ri të WhatsApp.

Ashtu si nga skype dhe Viber, tashmë do mund të flisni me zë edhe në facebook i cili posedon WhatsApp.

Kjo risi e cila pritet të veprojë brenda pak muajve është e dyta e cila ofrohet nga rrjeti social facebook pas atij të mesazheve të menjëherëshme, duke sfiduar në këtë mënyrë Viber dhe Skype.