SHPËRNDAJE

Aplikacioni i njohur për mesazhe, WhatsApp, ka kaluar shifrën e 1.3 miliard përdoruesve aktivë në muaj.

Vitin e shkuar aplikacioni, i cili si pronar ka Facebookun, kishte një miliard përdorues aktivë.

Sa i përket mesazheve, Facebooku ka njoftuar se në WhatsApp dërgohen 55 miliardë mesazhe në ditë.

4.5 miliardë fotografi dhe 1 miliard video shpërndahen në ditë në këtë aplikacion.