SHPËRNDAJE

Në përfundim e sipër është përpilimi i planit teknik të projekt dokumentacionit dhe projektit urbanistik që i dedikohet ekskluzivisht gypit kryesorë të ujësjellësit që vjen nga Zhunica deri tek rezervuari kryesorë i qytetit, këtë e ka konfirmuar për portalin preshevacom Xhelal Hasani, udhëheqës i drejtoratit për infrastrukturë dhe çështje banesore.

Sipas tijë gjatë kësaj kohe janë bërë edhe hulumtime të burimeve të reja të ujit burimeve të reja të ujit si gjetja e burimit të Ilincë përmes së cilit banorët e Rahovicës do të kenë sasi të mjaftuar uji për pije.Edhe burimi i ujit Toplik ka përmirësuar dukshëm furnizimim me ujë të qytetarëve të Preshevës, tha Hasani./presheva.com/