SHPËRNDAJE

Xhelal Mehmeti, ish kryetarë i degës së Partisë Demokratike ka dhënë dorëheqje të pa revokueshme prej çdo aktiviteti dhe përgjegjësie nga Partia Demokratike. Përmes një informate për media ai deklaron. Të nderuar Bashkë puntorë, Përkrahës, Simpatizantë.Ju njoftoj që zyrtarisht kam dhënë dorëheqje të pa revokueshme prej çdo aktiviteti dhe përgjegjësie nga Partia Demokratike. Ju faleminderoj për përkrahjen tuaj dhe për bashkë veprim. Ju premtoj se nuk do të ndalem kurrë së vepruari dhe ndihmuar njerëzve të mi dhe vendit tim në cfarëdo forme dhe mënyre. E dua vendim tim, ju dua juve thuhet kështu në informatën për media të Xhelal Memeti Faqja Zyrtare (Xhim Presheva)./presheva.com/