SHPËRNDAJE

Tregimi se Ronaldo dhe James Rodriguez se këta dy lojtarë nuk përshtaten, pas kësaj video duket se “gjakra të nxehta” ndërmjet këtyre lojtarëve nuk ka.

Ronaldo ka dërguar topin poshtë këmbëve Jamesit…