SHPËRNDAJE

Zëvendës kryetari i komunës së Bujanocit Stojança Arsiq tha se vendosja e flamurit shqiptar në ndërtesën e komunës është një çështje e organeve shtetërore.

“Organet kompetente shtetërore po bëjnë punën e tyre”, thotë Arsic Bujanocit – “ligji përcakton kur dhe ku është e mundur të vendoset flamuri i shteteve të huaja”.

Sipas tij, “veprime të tilla të shqiptarëve në vitet e kaluara u sanksionuan në mënyrë adekuate”, të cilat ai pret tani.

“Flamuri i ndërtesës së bashkisë me siguri nuk do të përmirësojë marrëdhëniet as përmirësimin e gjendjes së pakicës kombëtare shqiptare në Bujanoc”, përfundoi Arsic./presheva.com/