SHPËRNDAJE

Vozitësit në Serbi që nuk e kanë ndërruar patent shoferin e vjetër me atë biometrik, duhet ta bëjnë atë deri me 10 qershor kur edhe është afati i fundit.

Çmimi që kushton për një ndërrim të tillë është 1576 dinarë, ndërsa dokumentat që duhen janë: patent shoferi i vjetër, letërnjoftimi dhe dëshmitë për taksat e paguara.

Denimet për patent shofer të skaduar janë 6000 deri 20.000 dhe 2 pikë denim./presheva.com/