SHPËRNDAJE

Presheva sot voton, pas një fushatë të ngjeshur elektorale 1 mujore qytetarët e Komunës së Preshevës sot japin verdiktin e tyre final.

Në Komunën e Preshevës të drejtë vote kanë rreth 38 mijë qytetarë, të ndara në 38 njësi zgjedhore. Në këto zgjedhje garojnë 8 subjekte politike: APN, PDSH, UDSH, LR PDSH, PVD, BDL, PD dhe lista sërbe.

Ekipi i presheva.com që nga mëngjesi ka raportuar nga tereni,pothuajse nga të gjitha njësitë zgjedhore në transmetim të drejtpërdrejtë.
Më posht mundë të ndiqni materjalin e përmbledhur te transmetimeve Live nga tereni.

/presheva.com/