SHPËRNDAJE

Vendimi është marrë njoftojnë mediat serbe, transmeton presheva.com.

Preshevarët do të dalin në zgjedhje me 24 dhjetor. Siç mëson presheva.com, zgjedhjet do të mbahen në Preshevë, Mionica, Negotin, Peqinci dhe Kostolac.

Siç mëson presheva.com, Ditët në vijim duhet të vendoset se njëkohësisht a do të mbahen edhe zgjedhjet parlamentare.
Presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiq do të vendos se a do të dalin votuesit serb në kutitë e votimit.(presheva.com)