SHPËRNDAJE
16.03.2014. BEOGRAD, IZBORI, Izborno mesto Osnovna sskola 'Jovan Popovich' na Karamburmi. U Srbiji se odrzzavaju vanredni parlamentarni izbori, izbori za Skupsstinu grada Beograda. Snimio: Nenad Negovanovich

Zgjedhjet parlamentare dhe lokale do të mbahen më 21 qershor në Serbi.

Presidenti i Serbisë Aleksandar Vucic ka thënë se nuk do të ketë mitingje të mëdha në muajin maj për fushatë zgjedhore./presheva.com/