SHPËRNDAJE

Presidenti i Serbisë sot ka nënshkruar dekretin për shpërbërjen e parlamentit serb dhe vendimin për tu mbajtur zgjedhjet e parakohshme parlamentare me 16 mars.

“Samo kam nënshkruar dekretin për shpërbërjen e Parlamentit të Republikës së Serbisë dhe vendimin për mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme me 16 mars, me të cilën kam plotësuar obligimin kushtetues dhe të drejtën kushtetuese” ka thënë presidenti Tomislav Nikoliq. /presheva.com/