SHPËRNDAJE

Zyra për të rinjë në bashkpunim me shtëpinë botues Albas ka shënuar ditën Ndërkombëtare të Librit,duke bërë hpërndarjen e 100 librave falas.Për të shënuar këtë ditë ata e filluan duke i dhuruar libra studentve të ciltë po udhtonin për në Prishtinë.Altin Boriçi koordinator i zyrës për të rinj u shpreh:”Falemnderoj shtëpinë botuese Albas për këtë mbështetje që na ka dhënë, me të vërtet të dhurosh 100 libra është një ndihmes e madhe.Së bashku me aktivistët e Zyrës për të Rinj po i shpërndajm qytetarëve të Komunës së Preshevës si dhe studentve, kemi shfrytzu edhe këtë koh që t’ua japim edhe këtyre nga një libër dhurat që t’i lexojn”.Ai ka deklaruar se Zyra për të Rinj është duke punar edhe për shumë aktivitete të tjera dhe  shpreson se vlerësimi i qytetarëve është i mirë.

Aktivistja e Zyrës për të rinj Suela Ahmeti tha se interesimi ishte i madhë, megjithatë ne si shoqëri ende duhet të punojm në këtë drejtim që ti kushtohet më shumë rëndësi librit.