SHPËRNDAJE

KNSH po bënë zhurmuesin, për 3 vite partneri i koalicionit të saj ka uzurpuar pronën e Shtëpisë së Kulturës, ka larguar 8 të rinj nga zyra dhe nuk ka dorzuar paisjet që kapin vlerën diku rreth 20.000 euro.

Hipokrizi është të kërkosh diçka e të uzurposh gjithçka. Deri sot kemi heshtur sepse kemi besuar thellësisht që PDSH do të distancohet nga ky veprim antiligjor, por patrioti i vonuar në historin e popullit shqiptar kësaj here do të marrë përgjigjen e shumë kërkuar./presheva.com/

Koordinatori i Zyrës për të Rinj, Altin Boriçi.