SHPËRNDAJE

Dicka simbolike, por shpresoj të jetë motivuese për fëmijët e kësaj grupmoshe, ky është hapi parë i bashkëpunimit tonë me shkollën e futbollit. Brenda vitit do të ketë edhe më shumë mbështetje.

Të fokusohemi në këto gjenerata nga të cilët urojm të shkëlqejn dhe të na përfaqësojn denjësisht kudo që marrin pjesë.

Koordinator Altin Boriçi.