SHPËRNDAJE

Zyra për të Rinj do të mbajë aktivitetin e rradhës për librin dhe rëndësinë e librit. Libraria Albas ka përshëndetur këtë takim inciues nga ana e Zyrës për të Rinj dhe ka premtuar libra falas për të pranishmit, ndërsa kryetari i komunës, Shqiprim Arifi ka premtuar mbështetje për të rinjt që duan të botojn libra.

Koordinatori i Zyrës për të Rinj, Altin Boriçi për portalin presheva.com ka potencuar se ditën e shtunë duke filluar nga ora 14:00 në objektin e Zyrës për të Rinj do të realizohet projekti që titullohet ”Libri”. Boriçi ka ftuar lexuesit e rinj të moshës 17-30 vjeçare për të diskutuar rreth librit.

Zyra për të Rinj është e çdo të riut! Vetëm bashkë mundemi!/presheva.com/