SHPËRNDAJE

Zyra për të rinjë në Preshevë ka marrë iniciativën për krijimin e rrjetit të përbashkët studentorë për studentët që studjojnë në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe gjetiu.  këtë e ka konfirmuar për portalin preshevacom, koordinatori i zyrës, Altin Borici.

Borici ka potencuar se rrjeti studentorë duhet të jetë më i organizuar në ngritjen e zërit për realizimin e kërkesave studentore me theks të veçantë për studentët që vijojnë mësimet në Universitetet e Republikës së Kosovës duke patur parasysh mos njohjen e diplomave. Sipas tijë deri më tani Unioni i Studentëve të Luginës në Republikën e Maqedonisë është treguar më i organizuar në dallim me unionet e tjera studentore./presheva.com/