SHPËRNDAJE

Imagjinoni të vozisni një traktor që arrin deri në 166 kilometra në orë. Ekzistojnë lloje të ndryshme të automjeteve që mund të thyejnë rekorde të shpejtësisë.

Por, kjo është e mira për rekorde të shpejtësisë, ka shumë makina dhe automjete të ndryshme të cilat kanë thyer dhe vazhdojnë të thyejnë rekorde të shpejtësisë.

Dhe i fundit u shënua nga një traktor, raporton “CarBuzz”. Po, mirë e keni lexuar, traktor, si mjet i bujqësisë. Prodhuesit Britanik të pajisjeve të rënda JCB, kanë thyer rekordin nacional për traktorë.