SHPËRNDAJE

Ministria e shëndetësisë të Republikës së Shqipërisë e gatshme të ndihmojë Shtëpinë e Shëndetit Presheva në Preshevë.

Përmes një shlkrese zyrtare kjo ministri i ak konfirmuar mbështetjen dhe gadishmërinë pr bahkëpunim drejtorit të këtijë institucioni shëndetësorë, Driton Salihu.

Ministria ka dhënë përgjigjen e sajë zyrtare se në muajt e ardhshme do tu përgjigjet kërkesave të parashtruara nga drejtori Salihu për përkrahje dhe mbështetje institucionale.

Salihu ka potencuar për portalin tonë se pas kërkesave të vazhdueshme që ka parashtruar gjatë kësaj kohe për të ralizuar një takim konsultativ në përmirësimin e shërmbimeve mjeksore në Komunën e Preshevës, ministria e shëndetësisë ka shprehë gatishmëri me letrën e dërguar Shtëpisë së Shëndetit që të ndihmojë dhe ti përgjigjet kërkesave aktuale./presheva.com/