SHPËRNDAJE

Përveç 24 rasteve të regjistruara të koronave të virusit në territorin e komunës së Vranjës, raste të reja të virusit janë regjistruar në komunën Surdulica, 4, dhe një rast në komunën e Vladicki Hanit.

Në rrethin Pçinjës janë prekur 45 persona.

Sipas të dhënave nga Instituti për Shëndetin Publik, numri i përgjithshëm sot tregon se 45 persona janë infektuar me virus në shtatë komuna të rrethit të Pçinjës.

Komuna e Preshevës ende nuk ka regjistruar asnjë rast. /presheva.com/