SHPËRNDAJE

OJQ “Forumi Rinor Rahovica” në bashkëpunim me Kryqin e Kuq në Preshevë në hapësirat e abulancës në Rahovice organizuan dhënien e gjakut me moton “5 minutat e tua, tërë jeta e dikujt!”.

FRR-ja në programin e saj e ka të definuar edhe humanizmin që është një filozofi etike dhe një botëkuptim që drejtohet nga interesat, vlerat dhe dinjiteti në veçanti të njerezve thonë kështu për media drejtuesit e Forumit Rinor Rahovica.

Këtijë organizimi iu bashkuan 16 persona të cilët meritojnë të quhen gardianë të veprave fisnike e bujare thuhet kështu në njoftimin e kësaj organizate./presheva.com/