SHPËRNDAJE

Në Preshevë gjatë ndërrimit të motmoteve, ka kaluar një natë të qetë, përkundër një numri të madh të fishekzjarreve.

Edhe pse nuk kishte ndonjë organizim në ambient të hapur, Ekipi i ndihmës së shpejtë ka qenë në gatishmëri dhe në shërbim të qytetarëve.

Ata raportojnë se përveç kontrollimeve të zakonshme, nuk ka pasë incidente dhe lëndime të cilat mund ti shkaktojnë mjetet piroteknike.(presheva.com)