SHPËRNDAJE

Njerëzit që i duan çmenduritë dhe gjërat e rrezikshme padyshim që duhet të shkojnë në këtë qendër trajtimi.

Nëse keni frikë nga gjarpërinj, atëherë ky vend nuk është për ty, transmeton Indeksonline.

Kjo grua ka zgjedhur një mënyrë interesante për të masazhuar klientët.

Ajo një gjë të tillë e bën përmes gjarpërinjve, të cilët i vendos mbi trupin e klientëve.

Çmenduri që të bën të ngritët adrenalina./presheva.com/