SHPËRNDAJE

Gjatë muajit maj, dasmat dhe festat nuk do të jenë në gjendje të organizohen, tha sekretari krahinor i shëndetësisë Zoran Gojkovic, duke shtuar se jeta po normalizohet ngadalë, por që masat duhet të relaksohen gradualisht, përcjell presheva.com.

Gojkoviç tha se tani moti i mirë, që qytetarët duhet të shkojnë jashtë dhe të ecin, por kjo nuk do të thotë se mund të ketë 50, 100 njerëz në një vend jashtë.(presheva.com)