SHPËRNDAJE

Facebook mban vendin numër një në Amerikë, dhe është gjithashtu më i kërkuari për të punuar.

Kandidatët për punë kalojnë nëpër një proces intervistimi shumë të përpiktë.

Miranda Kalinoëski, shefe globale e rekrutimit në Facebook tha se procesi i intervistimit nuk është i lehtë sic e imagjinoni.

Ajo tregoi një pyetje që Facebook i bën për kandidatët e punës, më të cilën thotë se kompania e sheh atë për të cilë kandidati është i apasionuar.

Kjo është njëra nga pyetjet:

Në një ditë pune shumë të mirë, kur vini në shtëpi dhe mendoni se keni punën më të mirë në botë, cfarë bëni atë ditë?